Help!

Shuuu

Har nyss vart med agge och skrattat som fan om en massa roliga saker :D haha kul som fan, sitter och letar efter en sommarstugan :D Ohhh! Myssigt värre! Men iaf sitter och gnatar med mamma om en massa haha aja har var med Elin och Frida idag hihi mys. Ska ringa Frida snart, hon måste rädda mig från det här =P image58

Skolan

Hejhej sitter på skolan med Firda och har datakunskap, det går väll så där... :) Har glömt mobilen hemma!!!! Fyfan inte bra! :=/ Kommer inte överleva denna dag! Cassi ringer dig när jag kommit hem och fått tag i mobilen! Ska dar vidare nu ja :D Hejdå!
image57

Tidigmorgon

Har nyss vaknat, Firda ligger fortfarande och sover... Tror starkt att hon är lite bakis sen igår :P haha. Sitter i soffan och käkar frukost med MTV som rullar på för fullt på tven. Allt skönt med lite musik på morgon kvisten :), ska snart springa iväg till bussen och åka ner till skolan och ha idrott. Ska bara skriva ut en massa skolarbeten först och få liv i Frida.  :D Inte lätt kan jag säga, bruden är helt död när hon sover! Haha jaja får ta till vattnet, de funkar alltid! Hehe nämen nu har jag inte tid att sitta här längre :)

Tjarrrrrå!!!! :D

Sliten och svag

Pluggat färdigt två hem prov  och gjort en bokrecension, pust^^ äntligen! :D Bara 3 matte prov, ett fiskprov och en uppsatts kvar till nu på fredag! Yeah jag kommer ju värkligen hinna med de^^ :S aja får sköta skolan bättre nästa år :) Är med frida, snart börjar festandet :D haha aja ska vara kock och bartänder nu ja ;)

Pusshej!
 
image55 image56


Ohhh

Varje liten ska som du gör, varje litet ord som jag hör, får mig att förstå att en vänn som är så, är det finnaste någon kan få!

Sitter och pluggar som fan diggar musik är med Flåffy :D haha :) ska snart börja fixa till festen :P hoho
allt som jag vill ha finns här om kring mig! Har varty en underbar helg med brudarna och en underbar vecka med Firda. :P Sitter och väntar på Cassi ska komma! Snart äre sommarlov känner hur det prirarr i kroppen och jag vill bara ställa mig och skrika! Vild och galen , förfan... Sitter och skriver osammanhängande meningar skit samma!

aja harrrre!

image54 Helt gaaaaaaaalen i dig ;)


Tkr om dig =/

Allting stannar upp när jag ser dig
hjärtat bulltar fort, jag vill ju vara med dig
Kom och ta min hand
men nångting hindrar dig
vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig
men du förvirrat ler
det här är ingen lek
jag är också rädd, rädd att göra fel
Låt mig få komma nära dig 

Om du inte känner mig nuu
så kommer du aldrig aldrig aldrig lära känna mig Neeej
Om du inte känner mig nuu
så kommer du aldrig aldrig aldrig lära känna mig Neeej

Eey you!

SHuu

Sitter hemma hos Frida vi dunkar en jävla massa musik och snackar lite "girl talk" ;) haha! Aja iaf har kvällen vart bra vi tittade på lill annas fotbolls match. Dom förlorade stort med anna gjorde mål, satt de var ju bra :) 
 ska klippa mig nu puss hej!

Morgon

Halluuuuuuuu
Har nyss vaknat sitter och käkar frukost framför datorn, och lyssnar på en massa bra musik. =) Ikväll ska jag och Frida ut och rida, sen ska hon klippa mig och så ska vi sova hos mormor. Sen lär vi gå ut och gå runt berget eller nått :P

Igår kväll åkte pappa och jag ut och körde lite, en sak är säker man ska fan inte köra med mamma eller pappa. De ända man får höra är : Du kör för fort, Svänger för snäft, en massa skit saker ^^  Måste man ligga mellan 25-30 ? Aja ska hoppa lektionerna med pappi och mammi... Jo vi såg en skabb räv också, den var lite söt fast den hade skabb =p

ska duscha nu ja :)

Tjaråå


Ischi!

Nananan sitter på Frida skola och lyssnar på musik :) Hon är och snyggar en satrat till docka :D haha ohh yeah lillahjärtat! Ahh nanan :D Haha Sen blire stan med Elin tror jag och nu kommer hon tillbaka :D

Notis från Fridilinooo
Jag har klippt mig i fingret bastards

Nu ringer ELin :D Jajamen hon är på G! Ohh! Inte illa :D haha

Aja iaf kan du hålla käften och börja banat! Din fula äckliga patetiska parasit! Du har inte mycket att komma med du, get a fucking life!
Bara man ser dig och ditt lilla "gäng" Får mig vilja spy! För alla är så jävla fula, snälla gör en skönhetsbehandling! Uscha!

Ska möta elin gull nu ja :D pussis

Skolan

                                                                                                                                              image51
Shuu

Sitter på skloan nu och har datakunskap, eller den började för en kvart sen. Jag har snackat lite med Elin och skratta. Skanar min Frida hon skulle vart med, får går och träffar henne när hon slutar halv 4 =) JA!  Mysigt värre, kan jag lova. Har haft svenskaprov idag som gick så där, låg och sov hela kvällen igår. Satt det blev inge pluggande för mig. Men de gick nog bra ändå :-) Ohh yeah!

Träffade Cassi igår, vi tog en fika och snackade lite om allt möjligt. Hehe hon ska med mig på små äventyr i helgen :D Underbart, med Frida Bella och Elin.. Hm ja då akn fan allt hända!

PUSSHEJ

Back in town

Har nyss kommit hem från skolan, vi hade restaurangen öppen idag. Det gick bra :) hihi
Som vanligt blir ganska mycket bus mellan mig och Andreas när vi är i köket. Men denna gång var Julia med =) fast de var inte till min stora hjälp precis! ^^ Hon sprutade grädde över hela mitt ansikte, den lilla djävulen har lekt igen ;) haha Hon får igen i morgon :P Nu sak jag duscha
 
Underbar lördag med Frida och Bella

Later

image50 sommar 08

I'm out pz

I'm burning inside, came and save me from this hell! =/

Livet är inte till för att levas utan för att uthärdas, du har förstört mig totalt! Du har gjort mitt liv till en dålig skiva som har hakat upp sig! Is you happy know?
Kan du inte bara försvinna från mig? Förut när jag var i din närhet, var allt så underbart! Fick fjärillar i magen bara att tänka på dig. När du tog min du och drog mig in till dig och kramade mig hårt och strök din han genom mitt hår. Då slog hjärtat ett extra slag och allt var så jävla underbart. Sen vissade du ditt rätta jag, och den snälla gulliga killen som jag tyckte så jävla mycket om! Han fanns aldrig, de var bara ett spel. En sak har jag lärt mig i livets stora gåta, lek aldrig med folks känslor. Det är så grymt elakt så det finns inte. Inte ens min värsta finde skulle jag ut sätta de för.
Du har fått mig att känna mig så jävla obetydlig och meningslös som männiksa, billig och helt jävla värdelös! Jag har gråtigt floder över dig, och du är inte värld det! Nu när jag träffar dig blir jag bara arg förbannad och helt jävla nere ut av ilska! Jag känner mig äcklig när du är i min närhet. Släpper inte in någon på livet mer, jag rädd för att göra samma fel igen. För sånna som du som måste bryta ner någon totalt så det inte finns något kvar.. .För att känna sig bra! Är hemskt tragisk och jävligt patetiskt! 
Du är som 7 eleven, har alltid öppet men inte alltid kunder! Disgusting^^

Utan vingar faller man, inga vingar! NU faller jag!.. .

LATER!


Galen kväll ;S

Shuu

Igår var jag på fest hos Bella och Becka. Kvällen började bra, det var lagomt med folk och vi dansade och hade skit kul. Vi festade långt in på morgonen, iaf så vart Tony alkoholförgiftad och dog nästan. Så det var inte alls så speciellt kul, vi ringde efter en ambulans som kom efter ca 10-15 min. Dom sa att det var jätte bra att vi hade ringt för hade vi inte gjort de hade han kvävts i sina egna spyor. De var jävligt otäkt, men som tur är gick det ju bra... Killarna från ambulansen frågade hur länge vi hadde festat och när alla började dricka o.s.v. Dom påpekade även att kl var 7.30 så då vare bara att börja städa och sen bege sig hemåt.

Sen när vi kom hem låg söt Bella och sov. De blev de att sova i 4 timmar för sen skulle vi åka och titta på fotboll. Bakis som ett jävla djur, alltid trevligt att åka hit och dit en massa då och titta på dålig fotboll. ^^ Not! Ligger i Fridas säng och lyssnar på musik och försöker må lite bättre...  Tjaråå!
 
Later

M Bella och Frida

Shuu

Är med Frida och Bella, nyss åkte lite moppe och tagit ett rök och myst på bryggan :P Då kom vi på att vi ville grilla, så nu är vi hemma hos Frida och hämtar lite saker till grillningen. =P ikväll har vi inte gjort så speciellt mycket, vi har vart med Elin men hon  drog för en timme sen typ käkat på E14 baren vid 4 när jag kom :) Sen har vi bara vart inne och chillat framför datorn.. :-)

I think I´ll get out of here, where I can run just as fast as I can!

TJARÅÅÅÅÅÅ

Skolan

image49

Har nyss haft lunch och nu har vi datakunskap, :P Andreas har nyss dödat mig och Ulrika med en massa vatten^^ Schysst kille :P haha aja iaf var det inte vi som började (a) :) Har träffat Cassi och Madde för en stund sen :D
Hahah yeah! Gjorde nyss comeback och drog vatten i hela Andreas nacke ;) hehe Ska till Frida älsklingen sen :DWiie! De kommer blir jävligt roligt :) Ska rida och så :P längtar! 
 
I don't know how,                             
or where to start
Here we're standing again
And I see now,
from where we are,
that our road has come to an end
Though we've come this far,
I don't know why,
but I still can't see who you are


I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?


Puss&Kram

Seg^^

Har nyss  vaknat, försov mig ganska kraftigt :S börjaj 10.15 med idrott :) Ska ringa ulrika snart för vi ska gå ner tillsammans :) hm Igår kväll gick jag och madde över en 1 mil vi var ute och gick i över 3 timmar. Vi gick eljusspåret som går runt södraberget, och sen gick vi ner i slalombaken. Men duktig som jag är tappade jag mobilen, i backen. Så när vi gått en halv km i från backen, ska jag titta vad klockan är och märker att mobilen är borta! =/ Madde och jag gick upp och ner för backen två gånger sen, gav vi upp. När vi var i sissta svängen började vi be till gud och shit... Mest som ett skämt, men när vi precis bett klart hittar Madde mobilen, ligga där i gräset. Hm skumt! Men iaf så har jag och Madde blivigt jävligt trodende :D hehe
Ska ringa ullan nu ja
Pusshej

En ovanlig tjej

Här har vi Fröjda, en ovanlig tjej,är du för snygg så är du kanske gay.
Jag vill ha killarna som alla andra tjejer ber och dra. Du är vältränad och stark som fan, tror du är perfekt,
en riktig man. Du säger att du har nånting och komma med. Känner mig så osäker när jag är i ditt sällskap.
Vad säger man till en person som dig, som på alla sätt är bra?Jag tycker om dig, hoppas du tycker om mig.
Gammla godningar ^^ :D haha

Har nyss lagat middag till morsan och hennes "nya" kille ^^ trevligt, oja självklart ;) haha Fyfan bra vart de iaf , sitter i köket och lyssar på en massa gammal muisk :D minnerna bara hoppar på mig nu :D yeah , men men... Ska ut och gå snart med Madde mysigt! ;) Snackade lite med Frida för en timme sen, lilla söt bella ska komma och sova hos henne :D lyx på hög nivå kan jag lova! :-D

Badsäsongen är snart här, och ändå har man inte kört igång med träningen ist svällar man som aldrig förr^^ Crap! De får mig att vilja kräkas! Måste, måste, måste skärpa mig ! Det här går inte, man kan ju inte rulla fram när man ska till stranden. Då blir de hemma badning sommaren ut!, och det vill man ju inte! :S
Nu blire träning varjedag och sten hår diet, som man kommer iform. :P Jobbigt!
Sen blire waxing, dyrt att leva nu :D hahah aja äcklet ska ha datorn

Pusshej

One Day....

Har nyss kommit hem från Cassi, tog en promenade gud vad hurtig jag är! XD tog ca 45 min skönt var blåste lite kallt men de var bara mysigt :) det är nog minst 4 km från bredsand hem till mig :) ooh!  Sitter i köket och njuter av en kall sprite och lyssnar på lite musik :) Sara har dansshow "out of touch" skit bra var den! Mamma jobbar som vanligt och här sitter jag i min ensamhet, kul liv man har :D haha aja får se vad Sabina gör, just ja hon städar. hm borde jag också göra ^^ =/
Saknar min älskling :( Han inte träffa henne idag.. Får ses i morgon ist! Yeah! :D <3

image48

Jag är 
jorden du är solen utan dig så slocknar jag!<3

Later

M Cassi

Sitter i bredsand hos Phillip och chillar med cassie <3 Underbart :D Vi kom nyss från Tempo...;D hehe Ska väll åka hem sen :) kl 4 ska jag ringa älsklingen eller de blir nog snare halv 5 :D  ska vara lite social m cassi nu ja :D<3
aja seeyha

 

Tro hopp och kärlek
 

Skolan

Heey
Har nyss haft matte, jadu de gick väll så där. Orkade inte räkna, så satt och ritade ist. =) Sen tog de slut på idér om vad man kunde rita. Så började min nya kariär som poetare, haha :D Vart en massa dikter inte för att dom var bra precis ^^ Men mycket underhållande var de =P hehe Ska ha datakunskap om 45 min så lär bara sitta vid datorn och chilla, :) Snackade med Fridilinoooo för en liten stund sen :) Hon försov sig, inte bra, inte bra :P men hon satt på bussen på väg till skolan. Som vi brukar säga bättre sent än aldrig =P hihi


one day, not today not tomorrow.
But one day i going to find you and you me,
and we two be one! 
 
Tjarååå




Tischdag ;D

Började dag med att ha nationella i matte, det gick så där, snarare helt okej :D Sen hade vi inge mer förns kl12.40typ 4 timmars hål ^^ Inte lika kul, plus att jag fick veta att vi skulle ha prov på livsmedelkunskapen! ^^ Blä, inte hadde jag pluggat till det, glömt bort de totalt ^^ Våran lärare Martin är ändå den härligaste läraren man kan ha, vi ville ha musik under provet.. Det fanns ingen radio så han började dansa och sjunga, "hook and the filing", Haha härligt hela klassen fick sig ett gott skratt.. Vårkänslorna har nog tagit över lite för mycket :D hehe provet gick skit bra 4p i från mvg, jag som inte ens hadde pluggat :D Tänkte hoppa livsmedelkunskapen bara för att jag inte hade pluggat, bra att man inte gjorde de :D


Jag och Emil drog ner till stan under våran 4 timmars rast och chillade lite och tittade på kläder, sen drog vi och käkade på donken.=) Där inne satt Frida gullz och Elin...Vi satte oss brevid dom och filofiserade en hel del, :) då kom Sven :P Han vart snabbt med i samtalet :P Träffade lilla syrran där också, hon skulle iväg och bada med sin klass :P Efter den smala lunchen på donken gick vi och handlade mat med Elin och Frida som ska ut på picknick ikväll / eftermiddag :P Sen vart det gå och göra prov, efter de gick på stan med Cassi som vanligt vart det mycket skratt och dåliga skämt, du får mig alltid att skaratta och lee :D Träffade Jerry!!! Wiiie! :D Sen var det några Japaner som tog en massa kort på mig och Cassi när vi satt på en parkbänk och as garvade =S illa, haha skit samma, turister vad ska man göra med dom! :D

Ska snart åka och se på syrrans Dansshow out of touch;) spännande, spännande aja ska käka min laxmiddag nu

pusshej

Hemma/ Ut på 2 min

Jadu en stressig dag har det varit idag =/ har sprungit om kring på stan i 4 ½ timmar sen när jag kom hem var jag hemma i ca 40 min sen slängde jag mig på bussen till ungdomsgruppen i nacksta. Där har vi bakat kakor, och Sabina ser bara problemen medans jag skappar lösningar Hahah! =) Jag snackar för tillfället med Sabina i telefonen och Sabina skrek nyss att henens katt pissar i sänge eller nått haha fett kul :D  aja vart hemma i 2 max 3 nu ska jag tydligen ut och gå, aja hörs sen !

Dagens sköning, Sabinas katt pissar i sängen HAHA!
 


Hemma från standen

Träffade Frida halv 12 då gick vi på stan och tittade lite och så, sen käkade vi pizza på kermit.. Mer tur kan man inte ha för dom råkade göra fel pizza så vi fick två pizzor, ta två betala för en! :D Haha fett nice! Sen satt vi där i typ två timmar och snackade sen gick vi och träffade Elin, sen gick dom och solade.. Själv kan man inte sola för tatueringen så satt och var social med Fridilinoo ist :D hehe Sen har vi tre gått minst 100 kr plus var för vi har hittat ett sätt att få gratis dricka på HAHA! :P Eller det var Elin, men men :D Sen träffade jag Cassi vi tog en fika sen solade hon  och jag var social med henne under tiden... Längtar till sommaren, ohh yeah brun kommer man blir då :D Ska snart åka vidare blir en massa springande nu haha :D

aja seeyah

puss & karm

Frida Edin stor kärlek till


Godmorgon

Hejhej
Har nyss vaknat sitter och äter frukost och lyssnar på muisk :-), ska snart ner till stan för att träffa Frida sen ska vi käka lunch ihop, sen vet jag inte vad vi ska hitta på för kul :) Ska också träffa Cassi idag nån gång när hon kommer ner till stan :D Vi ska ta en fika, och hon ska sola sen lär vi chilla på stan =P hehe ska ta en dusch nu inann jag springer ner till stan :)

I'm out


 image44

Ibland är man bara för "vacker" XD haha

Áao this is the life, welcome!

Aja, kunde inte sova =/ sitter i soffan och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt... :S Ska ta en fika på stan med Cassi i morgon, sweet :D Är även ledig i morgon så de blir att sova ut, skönt :) hm ja finns inte så mycket mer att säga, eller jo jag ska logga in på msn nu och se om den är någon vaken :D  Ja de var det Sabina :)

Jag förstår mig inte på vad det är som håller på att hända med människorna i denna värld =/ Kommer ihåg när man var liten, när skit snack inte exicterade och det värsta som kunde hända var att när ens barbie docka tappade ena benet. Nu kan man inte ens vakan på morgonen öppna ögonen och gå ut på trappan och sätta sig ner med en koppa kaffe på bron och njuta i solen. Höra hur fåglarna kvittar och njuta av livet, för det enda du hör är hur folk snackar hit och dit...Sundsvall satden den alla hatar, alla vet att det enda som man hör varje jävla dag är en massa skit^^ Och endå så sprids skiten vidare , den tar aldrig slut^^ Varför ens elta om en massa, fel att inte bara vara och leva för stunden... Lite svårt att alltid leva när man inte ens kan gå på gatan utan att det kan hända att någon har tråkigt och så blir det något helt annat... Så rykten som inte ens är sann rykten som inte borde finnas men.. men.. vad ska man göra, det är som sagt Sundsvall ^^  Alla hatar att de är så mycket skit snack som cirkulerar om kring i vårat lilla samhälle men varför inte bara sluta?! Nu sitter man här och skriver osammanhängande meningar o.sv.
I just died in your arms tinight

Nu tackar jag för mig
Puss och karm


Söndag

Heey där!
image40


Idag vaknade jag ut av en geting försökte döda mig, men jag han slå till den med en kudde! yeah  ;P det är sommar de, getingar som smyger sig  på än när man ligger och sover som skönast... Fyfan.. :D Skavsår och skrubbade knän är väl "typiskt" sommar det med! =) Aja bortset från att sommaren är här har jag vart med Malin idag.. . Det var jätte kul, vi bakade en kaka och såg på White Chicks och drack en massa coca-cola. :) Underbar dag tills jag skulle gå och jobba^^ Träffade Jens på väg ner, så det vart lite roligare... Aja ska sova nu..men så vart det inte ska ut och ta en natt promis med eyes och Madde och sen sova :D

Saknar min Frida<3


Pusshej



image41                                                image42

Alnö

Shuu

Igår ikväll hamnade jag och Sabina ute på Alnö på grillfest med Johanna och en massa trevliga grabbar, =) Vi spelade kubb och drack öl, jag som hatar sur öl, men,men... Jag Sabina kom dit nån gång runt halv 10 och efter 10 minuter försökte johanna gifta bort mig med nån Krille. Haha... Det kan inte bli värre^^ Jo tänk att det kan det hennes pojkvänn hjälpte till på ett stort hörn. Iaf så tjatade dom hela kväll om vad jag tyckte om "Krille" och så, ja inte mycket precis.. . Och hela kvällen sa skulle vi skaka hand o.s.v Sen fick jag lite damp på Johanna för jag vill inte ha hjälp att hitta en kille. Men sen fick jag höra hela kvällen " Ida det här är en kar, en riktig man."  Kar, kar, kar kar, kar! Jaja visst^^ Killen är 22 år ser allmänt mesig ut, taskig hållning och lite blyg... Jadu Johanna definitivt inte en kille för mig...Vill inte vara dum och säga att han ser allmänt töntig ut, så det vart en liten svartlögn, "han är väll söt^^" Men du Johanna det finns säkert någon tjej där ute i världen som fattar tycke för denna mannen, men det är inget för mig.... Sorry ;)

Tack för all hjälpen men jag behöver ingen hjälp, jag gillar att vara singel. För jag trivs väldigt bra med det har jag precis kommit fram till, jag ska bli nunna! För det går ändå bara åt helvetet om man börjar bli mer en bara vänner.


Adios


M. Sabina

Skit kväll kommer det bli, fett less!  Skulle åka bil till Crusingen med "killarna" som sagt jävla blandfärs det är vad dom är! För dom bara fjantar sig och har sig, satt dom åkte utan mig och Sabina... Inge jävla förlåt sen, fittigare stil får man leta efter.. Arg, arg, arg! Nä nu måste det hända något kul, för vi ställde in våran tältning / Grillning idag bara för att vi skulle chilla med dom här.


Notis från sabina^^

aja, jag känner inte dom här så väl, men ändå, dom kunde ha sagt tidigare idag att de inte blev av så att jag och ida kunde göra de vi tänkte istället, men nu är de ju försent.. bajsapor...
men men.. man får väl komma ihåg de här till nästa gång!

Östlm

  • Vi somnar på natten måste det ta slut, vi vaknar på morgon och känner värmen i sängen. Jag vänder mig om och ser den finsate ängel. tMy- Allt jag vill ha ( m. Tusse remix )

Har nyss kommit hem från jobbet, lyssnar på lite musik och njuter i solen. Iiiih så underbart skönt att sommaren är på g ;) hehe snackar lite med Frida på sms, hon är på fotboll och sen ska hon komma till mig om de går något tåg idag. För ikväll äre cruising som gäller ute i Timrå, sen vet jag inte vart vi bär av :D hehe

Yeah kommer bli skit kul att chilla med modig och kompani :D nä nu ska jag bättar på solbrännan ;)

Pusshej


Törnrosa

Godmorgon världen, :)
Har nyss vaknat och känner mig helt slaggen, =/ ska snart ner och jobba så fort jag har fått liv i mig själv :P haha
Underbar kväll igår, åkt raggar bil och softade sen vart det krogen. Ska nog åka upp till hjärtat idag :) länge sen vi var ute tsm nu ;) saknar min lilla hårboll <3 Nä nu Kallar plikten seeyeah!

Tjarå

Jaja hallåååå =P

Shuu

Sitter hemma hos modig och väntar på att han ska duscha färdigt ;) Ska hem och fixa mig lite och käka sen ska vi ut och åka raggar bil och njuta hela natten, yeaah :D Idag har jag vart med cassi och ollebarvo på stan sen träffade jag sabina, vi käkade på kina. Mysigt sen så åkte vi raggar bil och hem till modig, så nu ska vi snart iväg igen =P
Har snackat lite med Frida älsklingen nyss, ska nog åka upp och softa med henne imorgon :D
Har bra, ska dra och passsa på att sno en macka nu ja hehe (A) ;)

pusshej i'm out

Give it to me baby^^

Efter skolan träffade jag Madde, vi sofatde i solen och gick ut med hennes lilla hund eyes :P Sen vart det raka spåret till ljustadahlen, där Cassis mormor bor. Nicola fyller 20 idag så det vart en massa god mat, hon fick en blomma av mig. =)  Drack vitt vin till maten och resten av kvällen :P Min och Cassis favorti vitt vin och smörgåstrårta haha :D Sen åkte vi bil med Moe, lite små kul :) haha kvällen har vart helt galen :P och den är inte slut än ;) hahah
Ska ner och vara lite social nu jag,

Puss&Kram

I'm out adios amigos !


School

Halluuu
Sitter på skolan och har datakunskap ^^ Jätte kul, not! Sen har vi matte och sen svenska och sen slutar vi klockan 16.00, sent, sent! =/ Ska träffa Madde en snabbis efterskolan och snacka lite :D Sen raka spåret hem till Cassi och käka smörgåstårta, yeah fan vad gott! :D Cassis mormor gör världens godaste smörgåstårta, Nikola fyller 20 idag, så måste titta på någon söt liten blomma eller nått :D Sen så ska jag slagga hos henne mysig myisg =) 


Frida gör nationella prov nu hoppas att de går bra na, jävla hjärntvättning det där :S men men ,hon är gör alltid bra ifrån sig, ungen kan aldrig göra dåligt ifrån sig, den lyckosten :D hihi 

Måste rusa till matten ^^ 

 Aja seeyah


Till Sanna

Måste tacka sanna för att hon orkade fixa till min blogg igår, den blev jätte fin :) hon är jätte duktig på blogg design.. Om någon annan vill ha hjälp med att fixa till sin blogg, kan ni höra med henne så kan hon säker hjälpa till.  www.Qieet.blogg.se

Ska nog böja ta tag i mitt blogg skrivande nu :)

Underbar dag

Jag har fannas för dig, jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram kanske vi ångara att vi aldrig lärde känna varan. Om du inte känner mig nu, så kommer du aldrig, aldrig, aldrig lära känna mig! - Cassans och min fucking låt! Så de så! ;)

Heeey,

Idag har jag vart på skolan och sen gick jag och cassi på stan och tog en fika, sen spelade vi biljard med olle och emma...As kul var det :) Jag och cassan är ju fettgrym på spela biljard haha XD Eller cassi iaf, skit samma de var tväling på högsta fucking nivå mellan mig och cassa hahha o tro på fan så tyckte hon lika dant hahaha i like you habibbika!<3 Fett skön dag med älsklingen ! Sen gick vi på stan en snabbis, då skulle cassie och emma dra till bussen, då strövade jag och olle runt på stan ett tag... Tills han skulle träffa sin kompsi och jag min älskade Frida och söt Steffen, aja sen har de inte vart så mkt mer , ska ut och gå ikväll  med tova :) hihi

Cassandra Stewart
En vänn som jag aldrig tappa, hon får mig att skratta och lee hon förgyller min dag hon får mig alltid att må så jävla bra. Du gör mitt liv till en lek, en lek som jag aldrig vill sluta leka, när jag är med dig kan göra allt jag vill för vad som än händer finns du alltid där <3 Tack för att du finns hjärat <3


Godmorron

Har nyss vaknat och käkat frukost med älsklings gumman Cassi, ska börja plugga snart :/ tråkigt, tråkigt! Måste springa till ica kuben med ett jävla paket också, jobbigt! :P
Dunkar lite musik som vanligt, ska nog se vad frida har för sig den lilla satraten :D Ska hem till pappi sen och ja bara vara , aja seeyah

adios

image36

Shuu yao

Sitter hemma och dunkar lite musik :P Cassan kommer sanrt, yeah :D She going to sleep here! Mysigt värre kan jag lova ;D jaförfan! Ska åka hem till pappa och käka sen ta en prommis till mamma eftersom jag är sjuk, vill jag sova i ettan och få lite lung och ro ;) hehe plus att jag ska smitta skiten i cassi mouhahha! Hoppas lill hjärtat klara sig från att bli sjuk :)

Käkade hos pappi och tog en dusch :P skönt vare sen tog jag bussen från navet kvart över 8 med Cassi där träffade jag kicki och johanna :D trevligt vare, att träffa kickan, kicki är min kusin tjej :)

Sitter hemma hos mamma med Cassi och dunkar lite muisk :)  aja ska se på film snart och mysa snart, när hon snackat färdigt med phillip :) hihi

Det går ut för för lilla mig med den saken, lika bra att lägga ner skiten ;D inga känslor, inga problem, inga lycka, inget svek.. . Finner bara en smal väg i min ensamhet, aja jag överlever... Har världens bästaste vänner det räcker för mig de :) Aja ska vara lite social med Cassie<3

I'm out adios

Nanana dingdingding Hahe ;D

I  love you, I love you all alone, I love you, I love you all alone, I love you, I love you.... You are my life, my beauty, everything i need.  Du vet, jag älskar dig kakan, min vackraste ängel <33 ;)

                                                                                                                                         image35

Hallluuuuuuuu
Sjuk som ett jävla djur, ingen skolan för mig idag, blir att sitta hemma och plugga ist :S. Lika bra de för ligger lite efter i några ämnen ;S inte bra, inte bra!

Sommaren är här och de kryper i kroppen, fåglarna kvittrar och de är sommartider. :D haha aja orkar inte skriva mer nu ja SeeYah

Adios I'm out


image34 Frida "Fritz/Fritzi/Kakan" Edin <3




Lördag 3/5

Vaknade gick och jobbade sen åkte jag till sodalen, för att vara med Cassi, Yeah! ;D Vi softade i solen med en cigg och coca-cola. Livs njutarna Haha :D närå de är alltid trevligt att vara där, man känner friden och lungnet :D Iaf vart de en hel del tjejsnack mellan mig och Cassi och "killsnack" mellan Moe och Cassis brosa Bruce. Vi fyra hade jävlig kul ihop :D Sen drog vi in till stan runt 23.00 och köpte lite grogg virke och lite annat smått och gott ;)

Finns en massa att säga men orkar inte skriva mer ska fixa med tatueringen aja seeyah ;D Adios

Fredag 2/5

Idag har jag tatuerat mig för morfar :) och den vart 100 gånger snyggare en vad jag trodde :D Sabina var med tack och lov för de! De är fan inte skönt att bli dödad av en massa äckliga nålar inte när man har fobi för skiten :P hehe iaf gick det bra, de tog bara ca 45 min- 1 time.. =) Sen åkte jag hem och käkade sen gick vi och fixade sabinas hår, yeah! Vart att sjunga singstar för lilla fröken Österholm, haha inte vackret med kul vare :D haha sen käkade vi på donken, och åkte hem till sabina och tittade på film sen ringde jag en taxi vid ett någon gång och åkte hem och sov. :) Dyrt att leva idag haha :D 

image33Sabina <3

ADIOS ;)


Torsdag 1/5

Började dagen med att mamma fick ett psykbryt ^^ Hon slog nästan sönder min dörr, för en jävla hårborste ^^ som jag inte ens hadde ;S aja iaf gjorde hon bort sig själv så jävla mycke in för Cassi, aja skit samma hon är helt fucking up! Cassan somnade om och jag började städa rummet kul liv, att komma hem kl halv 5 och sen blir man väkt av den där sadist jäveln kl halv 8! Vilken jävla sovmorron det blev :D haha Sabina kom förbi och käkade fukost med oss, sen blev det rakaspåret till hattparaden :P där träffade vi Fridiz ;) <3 Sen på kvällen bubblade jag och Sabina jacuzzi och snackade om ja.. om idioter, bland annat ;) Sen tittade vi på hitta nemo och sov.
image32 Sabin " Elmo" Lund and jah


Valborg

Underbar kväll! Har inte haft så jävels roligt på länge! Kvällen började med grillning hemma hos mig, med Sabina Cassi, Alex, Henka och Simon. Trevligt var de :) Sen kom lillSofie förbi och då drog vi vidare till Granlo en snabbis för att titta på pirat-picknicken, Haha gud vad vi kände oss lite utanför, men kul som fan vare iaf!  :P Sen åkte vi upp och satte oss på en sten jävel på norra där satt vi från kl halv 12 till 03. Cassi och jag dog av skratt och njöt ut av livet ;) Sen när vi märkte att de var bara vi kvar och skulle gå, hittade jag inte mina hämma nycklar, det kunde fan inte bli värre! Svar jo polisen kom när jag och Cassi satt på baken och kastade grejer om kring oss, -haha! Iaf började han fråga en massa dumma frågor hit och dit! Jag surade och sa att han skulle sticka för jag letade efter mina nycklar och Cassi började mobba och hånade polisen så vi började skratta som aldrig förr! Fyfan vad hon var dryg och jävlig, haha aja iaf så slutade kvällen med att vi gick från berget med peppe tommy och nån kille till...Jag och Cassi gick till Max käkade och sen hem till mig, så slutade en underbar kväll med älsklingen! ;)


Glömmer aldrig denna kvällen, minne för livet... Hell yeah! Cassandra Stewart <3

image30Alex och Simonimage31Cassie och jag<3


RSS 2.0